14:23 H
 
 BODEGUES
DO CONCA DE BARBERÀ
La Denominació d’Origen Conca de Barberà, emparada pel seu Consell Regulador, compta actualment amb 6.000 ha de vinya i una producció mitjana de 250.000 hl de vi.

El primer Reglament de la DO Conca de Barberà i el seu Consell Regulador fou aprovat per l’Ordre de 19 de novembre de 1985 del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, el qual fou posteriorment modificat per l’Ordre de 29 de setembre de 1989. El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ratificà aquest reglament, a l’efecte de la seva defensa per part de l’Administració Central de l’Estat en els àmbits nacional i internacional, per l’Ordre de 14 de desembre de 1989.

La principal funció del Consell Regulador consisteix a controlar la producció de raïm, l’elaboració del vi i la seva comercialització, amb la finalitat de garantir al consumidor la procedència geogràfica i la bona qualitat dels vins que surten al mercat amb Denominació d’Origen Conca de Barberà. A la vegada, representa i protegeix la Denominació d’Origen Conca de Barberà i també té encomanada la promoció dels seus vins.

www.doconcadebarbera.com
 
copyright © LA LLAVOR DELS ORIGENS | DISEÑO WEB PRIMERPLANO www.primerplano.net | Google Analytics