14:23 H
 
 RECEPTES
CONILL AMB CARGOLS
El conill és un dels aliments dels que s'han trobat restes cuinats a la prehistòria. Els cargols són un tret diferencial de la nostra cuina. El conill amb cargols és una recepta característica de la nostra cuina i es menja a tot arreu, especialment a Lleida i a l'Empordà.

INGREDIENTS:

1 conill tallat a vuitens, 300 g de cargols bullits, 2 cebes de Figueres, 250 g de tomàquet sencer pelat, 50 g de farina, 1 rama de canyella, llorer, orenga seca, farigola seca, ½ de vi ranci, oli d'oliva 0,4º, 30 g de llard de porc, sal, pebre negre mòlt. Per la picada: 1 dent d'all, unes fulles de julivert, 2 carquinyolis, 25 g d'ametlles.

ELABORACIÓ:

En una cassola amb llard marqueu el conill i retireu-lo. Feu el sofregit amb la ceba picada i el tomàquet. Mulleu amb el vi ranci i deixeu-ho reduïr. Enfarineu els cargols i afegiu-los al guisat, junt amb les herbes i deixeu coure la farina uns minuts. Torneu el conill a la cassola, mulleu amb una mica d'aigua i deixeu-ho coure fins que sigui tendre (uns 20 minuts). Prepareu la picada i afegiu-la al guisat 5 minuts abans d’acabar la cocció.

ALTRES RECEPTES SIMILARS QUE HEM SELECCIONAT:
  • Gastroteca: www.gastroteca.cat


 
copyright © LA LLAVOR DELS ORIGENS | DISEÑO WEB PRIMERPLANO www.primerplano.net | Google Analytics