14:23 H
 
 CARTA-REVISTA
TORRADES I COQUES
Descobreix les torrades i coques que podràs trobar a la nostra carta.
Tots els preus són amb IVA inclòs.


TORRADA D’EMBOTITS CATALANS
9,96€
Es divideixen en dues grans famílies: la dels embotits que es fan amb carn trinxada i amanida amb sal i pebre, i la d’aquells que s’elaboren a partir de peces de carn senceres salades i assecades. Dintre del grup dels embotits fets amb carn trinxada, podem distingir dos grans grups segons el procés de conservació: els embotits assecats o també dits curats i els embotits cuits.
TORRADA DE FORMATGES CATALANS
9,96€
Torrada de formatges artesans catalans escollits pel nostre col·laborador l’afinador de formatges de Caseus. És una representació dels formatges que es fan a Catalunya, tots són artesans i de producció limitada.
TORRADA MIXTA
9,96€
Una torrada que combina el millor de la torrada d’embotits amb el millor de la torrada de formatges. Una opció ideal per els més indecisos.
COCA DE VERDURETES AMB CONFITURA DE TOMÀQUET

4,98€
Coca amb verduretes saltades a la paella, ceba, pebrots, carbassó, pastanaga i albergínia amb una mica de sal i oli. De la cuina de l'aprofitament, es fa amb puntes de verdures i s'amaneix amb pasta d'olives negres. Aquesta coca l'acabem amb una confitura de tomàquet.
EXTRA: Amb ANXOVES o FORMATGE = 5,60€
COCA D'ESCALIVADA AMB ROMESCO
4,98€
Un plat català de fusió històrica, l’albergínia introduïda pels àrabs, la ceba originària d’Àsia i el pebrot americà amb salsa romesco, una salsa que forma part dels pilars de la cuina catalana. Pebrot, ceba i albergínia escalivades amb salsa romesco.
EXTRA: Amb ANXOVES o FORMATGE = 5,60€
COCA DE SARDINES AMB TOMÀQUET I OLIVES

5,60€
Les sardines es marinen i es col·loquen amb el tomàquet tallat a rodanxes sobre la coca. Salpebrem i fornegem. Es finalitza el plat espolvorejant amb orenga per sobre. El tomàquet és l'aliment colombí (portat per o després de Colom) que millor ha sabut integrar-se a la gastronomia mediterrània. Sembla d'aquí i no d'Amèrica.
COCA D'ESPINACS AMB FORMATGE MATÓ
5,60€
Espinacs amb cansalada, panses, pinyons, mató i pols d'ametlla. Aquesta verdura és originària de Pèrsia, introduïda a la península pels àrabs des d'on el seu cultiu s'estengué cap a França i d'allà a la resta d'Europa. Cuinem els espinacs, els col·loquem sobre d'una base de coca i, després del fornejat, se li afegeix per sobre el formatge mató i pols d'ametlla.
COCA DE DONJA AMB FORMATGE
5,40€
El bull de donja és un embotit característic de la zona dels Pirineus, l'Alt Urgell, però és originari d'Andorra. Està fet amb talls de panxeta, cap de llom i de vegades també de cotnes, després s'emboteix dins una tripa arrissada i es deixa assecar com tots els embotits.
COCA D'ÀNEC AMB FIGUES
5,40€
Coca amb puntes de confit d’ànec, ceba confitada i figues en almívar. Els millors trossos de l’ànec per confitar són les cuixes, els braçets i el pedrer. Per fer el confit es fregeixen amb sal, s’eixuguen i després es fa una cocció molt lenta, coberts de greix d’ànec.
COCA D'ALMADROC I TUPÍ
5,40€
La salsa almadroc és una recepta medieval, del llibre de Sent Soví. És una salsa amb formatge ratllat, una mica d'all, ou dur, tot ben picat i lligat amb oli d'oliva. El Tupí, de la zona dels Pirineus s'elabora amb formatges d'ovella i vaca barrejats amb aiguardent.
 
copyright © LA LLAVOR DELS ORIGENS | DISEÑO WEB PRIMERPLANO www.primerplano.net | Google Analytics