14:23 H
 
 CARTA-REVISTA
FARCITS
Descobreix els plats amb farçits que podràs trobar a la nostra carta.
Tots els preus són amb IVA inclòs.


ALBERGÍNIA FARCIDA
6,96€
Aquesta és una recepta vegetariana feta amb sofregit de ceba i tomàquet, pastanaga, albergínia, pa ratllat, all i julivert. Omplir hortalisses i fruites barrejant la seva polpa amb altres aliments està present en totes les cuines de la Mediterrània i ja apareix amb els Romans, els Bizantins i, en l’Edat Mitja, amb els països d’influència àrab, que van absorbir i van difondre la gran cuina Persa.
POMA FARCIDA
6,96€
La poma es buida i la seva polpa se salteja amb carn picada de porc i vedella (ambdós ecològics), pell de llimona, un toc de canyella, una mica d’ou i pols de carquinyolis. Recepta típica de l’Alt Empordà i del Maresme, on cada any se celebra un concurs popular al poble d’Arenys de Munt per Sant Martí. El pomer és l’arbre fruiter més conreat a nivell mundial. A Catalunya, es produeix el 40% del total de la producció espanyola.
PANADONS D'ESPINACS
5,96€
És un tipus d’empanada de les comarques de Lleida i Tarragona interior, que tradicionalment es feia a Setmana Santa, encara essent comú la seva elaboració en els forns i en les cases i, com que era temporada d’espinacs, es feia servir aquesta verdura i també la carbassa. El nostre és un saltejat d’espinacs amb panses, pinyons i formatge fresc de cabra, que encarreguem cada dia al nostre forner segons una recepta del seu pare.
CANELONS
6,96€
Plat amb més de 500 anys d’història. En el s. XIX va haver una gran entrada de restauradors italians que van obrir local a tota Catalunya, sobretot a Barcelona, popularitzant moltíssim el caneló que va passar a ser el plat emblemàtic de la festivitat de Sant Esteve, usant les restes de la carn d’olla del dia de Nadal.
CALAMARS FARCITS
8,60€
Farcir els calamars, potser per la seva forma de bossa, s’ha fet des de temps romans, podent trobar-se més de 20 receptes sense esforçar-se molt, encara que molt poques barregen en el farcit fruits del mar i de la terra cuinats junts. Aquesta recepta duu un farcit de carn picada, potes i aletes del calamar tallades, ou dur, all, julivert, vi blanc i una picada de pa i fruits secs.
 
copyright © LA LLAVOR DELS ORIGENS | DISEÑO WEB PRIMERPLANO www.primerplano.net | Google Analytics