14:23 H
 
 CARTA-REVISTA
PEIX
Descobreix les especialitats de peix que podràs trobar a la nostra carta.
Tots els preus són amb IVA inclòs.


SÍPIA AMB BOTIFARRA I BOLETS
8,45€
Els bolets, que no pertanyen ni a la categoria d’animals ni a la de vegetals, han creat un món misteriós al seu voltant ple de llegendes sobre la seva relació amb bruixes, fades i criatures sobrenaturals com els “follets”, els “martinets” de la fira de Sant Lluc o els “minairons”, homes molt petits amb una gran capacitat de treball i en el famós mite del “cercle de les fades al bosc”. Això es deu, en part, a la capacitat que tenen de ser bons o nocius per a l’home.
BACALLÀ AMB POMES I PANSES
8,60€
Plat de la cuina del Pirineu català del poble de Peramola (comarca de l’Alt Urgell). El bacallà és el peix més consumit a les comarques de l’interior i amb el pas del temps és present en tots els receptaris d’aquestes comarques. Les panses i els pinyons van de bracet i són presents en moltíssimes receptes de la nostra cuina, fins i tot algunes d’aquestes receptes són conegudes com “a la catalana”.
POPETS AMB CEBA
8,45€
Es salten els alls i la ceba en oli i se li afegeix el tomàquet; finalment s’agreguen els popets amb vi, sal i pebre, tapant-ho i deixant-ho coure a foc lent. El popet és el pop jove que medeix entre 2 i 6 cm, alimentant-se només de placton fins els 45 dies aprox. Hi ha dues versions d’aquest plat: una en que la ceba es fa molt perquè quedi com una confitura i l’altra en que aquesta es deixa més tendra.
 
copyright © LA LLAVOR DELS ORIGENS | DISEÑO WEB PRIMERPLANO www.primerplano.net | Google Analytics