14:23 H
 
 RECEPTES
SALTAT DE PÈSOLS AMB ÀNEC A LA MENTA
Una adaptació als temps del plat originari que s'elaborava amb colomí, un au que, com el colom, està essent recuperat per la cuina a França i part de la zona centre d'Espanya. Es salta l'ànec, s'afegeix la ceba tallada, una mica de vi blanc, després aigua, fulles de menta i finalment s'afegeixen els pèsols. Els pèsols pertanyen als lleguminosos com els cigrons o les llenties tot i que popularment els considerin verdures i, com les faves, són uns lleguminosos que poden menjar-se crus quan es recol·lecten.

INGREDIENTS:

1 kg de pèsols, 100 g de confit de pedrers d’ànec, 100 g de carn de confit d’ànec, 1 cullerada de greix d’ànec, 200 g de ceba, 10 fulles de menta, 1 copeta de pippermint ½ copa de moscatell, sal i pebre.

ELABORACIÓ:

Talleu ben petits els pedrers confitats i esmicoleu la carn del confit. En una cassola amb el greix d’ànec feu daurar la ceba tallada petita, afegiu-hi els pedrers. Afegiu-hi els pèsols i el confit esmicolat i salteu-ho tot. Mulleu –ho amb el pippermint i el moscatell i deixeu que evaporin els alcohols, afegiu-hi la menta també i feu-ho coure tot junt uns 5 minuts.

ALTRES RECEPTES SIMILARS QUE HEM SELECCIONAT:
  • Gastroteca: www.gastroteca.cat


 
copyright © LA LLAVOR DELS ORIGENS | DISEÑO WEB PRIMERPLANO www.primerplano.net | Google Analytics