14:23 H
 
 RECEPTES
POLLASTRE AMB FRUITS SECS
El nostre pollastre està alimentat amb cereals i llegums regulats per la Generalitat i sense medicació. Al estar en llibertat (i no engabiat com els convencionals, que arriben al seu pes en 30 dies sense moure’s), els nostres pollastres tenen una criança d’uns 120 dies. La seva carn es caracteritza per ser molt fina i vermellosa (no blanca), però sobretot per ser més gustosa i sana.Per a disfrutar-ho totalment, menja amb els dits com si estiguessis al camp. El famós escriptor francès Alejandro Dumas, autor de “Els Tres Mosqueters”, el considera un plat nacional català en el seu diccionari gastronòmic.

INGREDIENTS:

1 pollastres de pagès, 2 cebes, 25 g de prunes, 50 g de fruits secs (pinyons, panses, ametlles i avellanes), 10 g d’orellanes, 10 cl d’oli d’oliva, 1 copa de vi blanc, sal i pebre.

ELABORACIÓ:

Rostiu el pollastre tallat a quarts, retireu-lo. A la mateixa cassola sofregiu les cebes tallades ben petites. Un cop la ceba està ben rossa afegim el pollastre i les fruites seques. Mulleu amb el vi blanc i deixeu-ho reduïr, i després cobriu-ho d’aigua i coeu fins que el pollastre sigui ben tendre. A l’últim moment afegiu-hi una picada feta amb els fruits secs i deixatada amb una mica de vi ranci.

ALTRES RECEPTES SIMILARS QUE HEM SELECCIONAT:
  • Gastroteca: www.gastroteca.cat


 
copyright © LA LLAVOR DELS ORIGENS | DISEÑO WEB PRIMERPLANO www.primerplano.net | Google Analytics